Monday, March 26, 2012

Chaos reigns


Naulailin muutaman valokuvan seinälle, niin päätin ottaa tämmösia kuvia kodista. Semmosia yleiskuvia en viiti ottaa, koska täällä on niin paskaista ja sotkua kaikkialla. Eteisen seinälle laitoin kuvia tovereista (toivottavasti kuva on niin pieni, ettei kukaan näy kunnolla ja suutu), pari sarjiskorttia, koruja ja kalenterin. Noita pitää siirtää sit vasemmalle ja enemmän kasaan, kunhan ostan tuolle seinälle 2 kirjahyllyä lisää lähiaikoina. En tiiä mahtuuko kuvat ollenkaan enää tohon vai pitääkö keksiä joku muu paikka. Niin mikä, koska täällä ei oo tilaa!

Mun väliovessa on tommonen magneettimaalilla maalattu kohta. Oon ollut hankkimassa siihen kultaisia kehyksiä ikuisuuksia, mut tuskin saan aikaan tässä elämässä. Tossa on mm V&Jn kissa, lehdestä repäisty Goyan Saturn devouring his son kuva, joka on yks mun lempparimaalauksia. Se pitäis laittaa kehyksiin tai sit ostaa ihan julisteena.


Avaimenperäni näyttää tälle.
 

Fuck yeah!
 

Eteisen ja keittiön kaappien ovet on liitutaulumaalia ja niissä on vaikka mitä sotkua ja näyttää muuten ihan törkeen paskaisilta tässä! Pitäiskii pestä kunnolla. Täs kuitenkii petran Raymond.
 

Ja keittiössä on vuosia lukenut tämä teksti.
 

Sainkohan tämän kyltin Hennalta? Nyt en ole ihan varma. :)


Jääkaapin ovi on melkoinen sotku. Siellä on V&W-strippi, paavi, alastomia naisia, My little ponyjä, South park hahmoja, myyrä kavereineen. Jääkaappi itsessään on aika tyhjä, siellä on varmaan pari purkkia maitoa ja A:n oluita. Ja enimmäkseen vanhentuneita ruokia.
 

Uudet naulakot päätyi makkarin vaatekaappien oviin. Mietin meniköhän ne kuitenkin liian matalle, ett pitääkö siirtää. Mut naulakoissa roikkuu t-paitoja. Aattelin ett noi kaapista löytyneet Nalle Puh henkarit kelpaa ihan hyvin teemaan, kun ei ole nyt muitakaan. Kuvan reunoilla näkyy mm pyykkivuorta ja vuosia lattialla olleita maalipurkkeja.
 

Lisäksi tämä hemmetinmoinen riitojen ja kriisien kohde, eli A:n Barks-litografia. Tämmösen sarjakuvasivun kelpuutin kaikista vaihtoehdoista ja se onkii joulusta asti odottanut ripustamista. Mä _inhoon_ noita lintuja tossa alla, aikeissa maalata 3 makkarin seinää petroolin väriseksi ja noitten päälle, vaik tuo tummahko fuksia on ollut muuten kiva väri, mut lintujen maalaus oli moka.

No comments:

Post a Comment