Tuesday, January 3, 2012

Arrogant bastards


Viime viikolla Pannuhuoneella oli Stone brewing-panimon tuotteita aina ameriikasta asti. Kumppani oli niistä obsessed jo monta viikkoa etukäteen, joten menimme paikalle kahtena iltana. Itse nautiskelin Seiskan tarjoamista juoruista ja maistoin jokaista melko pahaa olutta vähäsen.Tein uutenavuotena 7 kuukauden raittiuslupauksen kaverin raskauden sympatiseeraamiseksi, mutta maistan edelleen huikan jokaisesta minulle uudesta alkoholihommasta.
Mulla oli pari kuvaa uudeltavuodeltakin, mut päätin poistaa ne tästä, kun melkein kaikissa näkyy joku, joka ei varmaan halua tulla julkisuuteen tässä blogissa. Tehtiin jelloshotteja, jotka oli melkoisen maukkaita.



Oluiden jälkeen jatkoimme Freetimeen pelaamaan, missä seurueen kaksi jäsentä huitoi kasipalloa ja minä tyydyin katsomaan, koska olisin halunnut pelata vain normaalia biljardia. Kyseisessä baarissa ei ole tullut pahemmin käytyä, mutta nyt huomasin, että siellä taitaa olla aika kattava pelivalikoima dartsista lautapeleihin. Pitänee käydä joskus katsomassa tarkemmin, vaikka minua melkoisesti risoo biljardipallojen kolina ihan kaikkialla.


No comments:

Post a Comment